24 Eylül 2013 Salı

Bugün ^^33^^


Fotoğrafı özellikle bulanık çektim. Çünkü sabahın beşinde telefona baktığımda buna benzer görüyorum (: Gün bu saatte başlıyor benim ve pek çokları için. 


Fakültede dersim bitince ilk işim Kadıköy Nezih'e gitmek oldu. Kabalcı ve Nezih gezmekten keyif aldığım ve İstanbul'dan ayrıldığımda en çok özleyeceğim iki yer. Dün gece bir arkadaşım Nezih'e gelen ayraçlardan bahsedince uyku tutmamıştı (:


Ayraç fotoğrafı beklerken pilot marka kalemleri mi gördünüz. Ayraçlar bir altta (: 20 tl ve üzeri alış verişlerde bu üç kalem 10 tl ye geldiği için almış bulundum. Pişman değilim. 


Ve işte yeni bal böreklerim. Bu tarz ayraçları ben çok seviyorum. Hem inceler hem de çok uzun değiller. İnşaallah bunların İstanbul temalı olanlarını da yaparlar.


Her pakette aynı ayraçtan sekiz adet bulunuyor. Z. Hanım ve E. Ebru Bolat kardeşim. Sizler için birer tane ayrıldı bu güzelliklerden. 


On bir tane ayraç almışım. Bu da seksen sekiz tane eder. Allah gözümü doyursun (:


Bu sıralar en çok gitmek istediğim yer. Çikolata Kahveye uğrayıp sıcak çikolatasından içmek istiyorum. Belki pazar günü bu isteğimi gerçekleştiririm. Ahh Z. Hanım keşke aynı şehirde olsaydık, bu keyfi birlikte yaşasaydık. 

8 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Ahh ahh, Bunlar ne ki...
      Bende daha kaç 88 ayraç var
      (:

      Sil
  2. Çok teşekkür ederim ablacım ayraçlar için şimdiden. Yine çok güzel şeyler almışsın kalemlerde ayrı bir güzel. Ablam bir ara Kabalcı'ya gidip çok methetmişti, bende gideceğim inşallah. Bu arada uzun internetim arızalıydı bir kaç gün bir şey yazamadım ama bir durum mu var ablacım? Neden istanbul'dan ayrılıyorsun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim.
      İstanbul'dan ayrılma durumum yok.
      Olur da ayrılırsam diye,
      Hani o kırtasiyeleri ne kadar çok sevdiğimi anlatma adına yazmıştım.

      Sil
  3. ZEHRA BONCUK...HAYIRLI SABAHLAR CANIM DOSTUM..SENİN ANLATTIKLARINLA YAŞIYORUM HER ANINI..SENİNLE KIRTASİYELERE GİRİYORUM, ALIŞVERİŞE GİDİYORUM, HAYAL KURUYORUM VE MUTLU OLUYORUM....SAĞOL HERŞEY İÇİN SAĞOL..

    YanıtlaSil
  4. Bense şaşırmakta ve sevinmekteyim. Çok çok teşekkür ederim. Sana yemin edebilirim ki gözlerim doldu. Aklımda bile olmadığın bir anda sen beni düşünüyormuşsun :) Tekrardan teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana göndereceklerim hazır da bir ben hazır olamıyorum.
      Umarım kargoya verme işi çok uzamaz
      (:

      Sil
    2. Hayırlısı olsun :) Ben senin bana kargo gönderecek olmanızın duygusu ile bile mutluyum :)

      Sil


Yorumunuzu yazdıktan sonra YORUMLAMA BİÇİMİ kısmında ANONİM seçeneğini işaretleyip yorumunuzu yayınlayabilirsiniz.

benzer
benzer