22 Ağustos 2013 Perşembe

Bugün ^^10^^


Ramazanın başıydı. Z. Hanımla konuşurken çalıştığı kuruma LCW dan yardım amaçlı giysi geldiğinden ve ihtiyaç sahiplerine verdiklerinden bahsetmişti. O an neden ilgimi çekmediyse... Konu orada kapanmıştı. Bayrama bir hafta kala  kursumuzdaki öğrenciler için bir şeyler yapabilir miyim sorusu takıldı aklıma.


LCW  halkla ilişkiler departmanına öğrencilerimiz için bayramlık talebinde bulundum. Onlar da olumlu cevap verip beni Kaymakamlığa, oradan Sosyal Hizmetlere yönlendirdiler. Evrak işleriyle, listelerle çok uğraştım. Öyle istedim verdiler yok. Bu konuda işlerimi kolaylaştıran ve komisyondan teklifimi geçiren Sayın Kaymakamımıza teşekkür etmek istiyorum. Hasılı dün üç koli giysi geldi. Yarın çok güzel olacak.


Sağ elin verdiğini sol elden gizleme noktasında aklınıza takılan bir şey varsa hemen ekliyorum. Buradan yaptıklarımı paylaşıyorum ki birilerine bir fikir verebileyim, bir yol açabileyim. Yoksa kimsenin beni alkışlamasına, pohpohlamasına ihtiyacım yok.


Yukarıdaki fincanları gören, nerede satıldığını bilen varsa 
bana yerini, adresini bildirsin lütfen.
Zira çok beğendim

2 yorum:

  1. Allah böyle güzel işleri daim etsin inşallah.. Sizi takip ettiğimden beri çok duygulanıyorum, içim ısınıyor size karşı :) Kalbiniz hep böyle güzelce parlar inşallah :)

    YanıtlaSil
  2. SELAMLARIN EN GÜZELİYLE MERHABA..CANIM BENİM RABBİM YOLUNU GÖNLÜNÜ AÇIK ETSİN HER DAİM İNŞALLAH..YAZILARINI OKUDUKÇA, FOTOĞRAFLARINA BAKTIKÇA, UZAKTAN DA OLSA HER DOKUNUŞUNUN SICAKLIĞINI HİSSETTİKÇE RUHUM HUZUR BULUYOR.. İYİ Kİ VARSIN VE İYİ Kİ SENİ TANIMIŞIM..KALBİNDEKİ TEBESSÜMÜN HERKESE YAYILMASI ÜMİDİYLE..VESSELAM...

    YanıtlaSil


Yorumunuzu yazdıktan sonra YORUMLAMA BİÇİMİ kısmında ANONİM seçeneğini işaretleyip yorumunuzu yayınlayabilirsiniz.

benzer
benzer