11 Mayıs 2015 Pazartesi

Okulum ^^ 3 ^^


45 tl ye 45 çocuk gülüşünü, sevincini satın aldım desem. Akıllarında, gönüllerinde yer eden çocukluklarına, okul yıllarına ait tatlı bir anı da ben olduğumu söylesem. Zor değil gönle girmek, gönüllere sevgi ekmek.


Günler öncesinden heyecanlanan, rüyalarında sınıfta kahvaltı yaptıklarını gören ve dahası kahvaltının yapılacağı günün gecesi heyecandan uymayan güzel çocuklarım var benim.  Okulun bahçesine girince açarım kollarımı. Doluverir kollarım çocuklarla. Her yanım günaydınlar, tünaydınlar, selamlar, gülüşmeler, cıvıldaşmalar. Kimi resim ödevini gösterir, kimi annesinin ördüğü saçlarını. Kimi bir dal nane verir, kimi solmaya yüz tutmuş, koklanmaktan canı çıkmış bir gül. Açmasam kollarımı itilir bu el değmemiş masumiyetteki güzellikler, boyunları bükülür. Ziyan olur, dallarından düşer. Ben her gün, ilk gün gibi coşkuyla kucaklarım, besmeleyle başlarım sevmeye.


İstanbul'dan size ne getireyim diye sorduğumda ŞEKER diyen şekerlerimin yüzleri de bahtları da hep aydınlık olsun. İstanbul için son dört gün. Beklemesi bile başka bir güzel. Güzel geçsin gününüz




3 yorum:

  1. :...{
    Sen ne güzel bir öğretmen oldun Elife...
    Maşallah yaaa...
    Gerçekten Maşallah☆
    O gonca güller seni gerçekten hiç unutmayacak!
    Buna emin olabilirsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çooooooook teşekkür ederim
      Gönül almaya geldik İstanbul'u bırakıp

      Sil
  2. Ne güzelsiniz.
    Keyifle okudum yazınızı. Pırıldayan çocuk gözlerine bakıp mutsuz olmak mümkün mü? Allah kolaylık versin, kollarınız hep cıvıldayan çocuklarla dolsun.

    YanıtlaSil


Yorumunuzu yazdıktan sonra YORUMLAMA BİÇİMİ kısmında ANONİM seçeneğini işaretleyip yorumunuzu yayınlayabilirsiniz.

benzer
benzer