14 Ağustos 2012 Salı

TAKAS # 2


Ramazan hediyesi çekilişimi sandukam kazanmış ve çok mutlu olmuştu. Kendisiyle tanışıklığımız kitaba dayanıyor anlayacağınız. Sonra ben onun blogunu izlemeye ve kendisinden haberdar olmaya başladım. Gün geçtikçe sevdim, sevdikçe yorumlarımı paylaştım. Aramızda gönül bağı oluştu. Kendisi çok ama çok marifetli biridir. El işi konusunda ortaya çıkardığı ürünleri görseniz bana hak verirsiniz. Bir ara gelincikli çarpı işi yapıp ayraç olarak değerlendirmişti. Ben de çok beğendiğimi söyleyince ne yapsam da bu kıza beğendiği ayracı yollasam diye düşünmüş olsa gerek ki  takas etkinliğini gözüne kestirip meşru bir zemin oluşturmuş.
  
Bu sabah ilk işim cuma günü gelip geri dönen paketimi almak oldu.  Hatta paketi dolmuşta açtım. Yanıma o sırada orta yaşlarda bir bayan oturdu ve gayet samimi bir şekilde ayracı eline alıp çok güzel işlemiş modeli de güzelmiş diyiverdi. Zoraki bir tebessüm edip ayracımı aldıktan sonra  paketimi incelemeye devam ettim.

Takas için önerdiği iki kitabın yanına üçüncü bir kitap eklemiş.  " Yüzbaşı Corelli'nin Mandolini" , " Vahdet Bey" ve "Müstesna Deliler Albümü"  kitaplıktaki , sandukam da gönlümdeki yerini aldı.

El emeği göz nuru gelincik şeklindeki ayraç gönderdikleri içinde en özel olanı. Notta da " ayraç gönlümdeki sahibini buldu " yazarak beni çok mutlu etti.

El yapımı kartına ve üzerindeki aksesuarlara bayıldım. Deko bantlarım Selim'in gönderdikleriyle dört oldu. Çayları da validemin avuçlarına bıraktım. Benden daha çok sever kendisi.

Pembe minik defterin deseni , kağıt kalitesi, cildi harika. Yanına da pembe tonlarında Faber Castel kurşun kalem koymuş. Bu arada ben Faber Castelin kurşun kalemlerinden koleksiyon yapma kararı aldım. İlk kalemim de fikri aklıma getiren sandukamdan oldu.

Güzel paketinden ve güzel yüreğinden dolayı teşekkür ederim. Kendisinin bloguna da göz atmadan geçmeyin derim.

Son zamanlarda hediyeler, temenniler, dualar ve tebessümlerle dolu postlar yayınlamanın huzurunu ve keyfini yaşıyorum. Rabbim eksikliğini göstermesin, herkese yaşatsın .


Hepinizin en az bir tane değer verdiği ve sevdiği biri olsun.
Sevmek güzeldir
Sevgilerimle
:)

3 yorum:

  1. Hepsi çok güzel. Kitaplarınızı güzel günlerde oku ve GÜLÜMSE.

    YanıtlaSil
  2. Bütün bir ömür sakla lütfen ayracı :) sana gelmeyi çok istedi o :)

    Her zaman gülesin, mutlu olasın ...

    YanıtlaSil


Yorumunuzu yazdıktan sonra YORUMLAMA BİÇİMİ kısmında ANONİM seçeneğini işaretleyip yorumunuzu yayınlayabilirsiniz.

benzer
benzer