10 Mart 2012 Cumartesi

BAHAR HEDİYESİ

 
 
 
Son yazılarımda dilimden düşürmediğim bahar sonunda bloguma da geldi. Çok beğenilen İstanbul temalı headerimi de hazırlayan kıymetli arkadaşım  SEVGİ bana bahar gibi bir header hazırladı. Hem de öyle üç beş dakika zaman ayırarak değil. Fotoğrafları tek tek arayarak, seçerek, kompozisyon oluşturarak. Beğenmedim hadi bir daha diyerek, saatlerini ayırarak , sevgisini katıp nazlarıma katlanarak... Sizin bakıp beğendiğiniz o fotoğrafta bizim birbirimize yazdığımız onlarca mail var. Günümüzün nasıl geçtiğini sorduğumuz, anlattığımız ; sevgimizi, samimiyetimizi kundaklayıp büyüttüğümüz çok şey var .
Sevgi  , ne zaman bir post yayınlasam kendi renginden,  güzelliğinden, tebessümünden katıştırıverir. Yeri gelmişken kelebeğimizi de analım. İnsanın etrafında kelebekler gibi gönlünü okşayan, kuşlar gibi kulağına hoş gelen görüntülere ve  seslere sahip sevdikleri olmalı. Kıymet verdiği, kıymet gördüğü, sevdiği, sevildiği ailesi, arkadaşları, dostları... Şanslı olduğumu biliyor ve bunun için Rabbime hamd ediyorum.
Bu yazımı okuyan tanıdık tanımadık, bildik bilmedik herkesin huzurunda ve şahitliğinde kıymetli arkadaşım Sevgi'ye çok ama çok teşekkür ediyorum. İyi ki tanıdım seni.


 Hep Canım kal emi :)
Güzel geçsin geceniz

5 yorum:

  1. Birileri en güzel kelimeleri çalıp sözlüklerden döktürmüş yine..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teveccühünüz
      :)
      Hayırlı, güzel bir gün diliyorum
      Birazdan derse gireceğim

      Sil
  2. Baykuş tünemiş bir koltuk, yumakla oynayan kedi... Bir yanımız yalnızlık ki harap yanımız sanırım, öteki yanda hayata dair bir iz ve kendi zamanını yaşayan duvar saati. Buna terkedilmiş br de 365 Günlük'ü ve görmek istediğimizden ziyade sunulan br pencere... Bir an, bir yıl ya da bir ömür ancak bu kadar güzel tasvir edilebilirdi. (Nihil İmgeler)

    YanıtlaSil
  3. Sevgiye yazdiklarina ayri benim icin yazdiklarina ayri duygulandim ..
    Bir insan bu kadar mi sever ve sevilir tanimadan etmeden ..
    Sukrediyorum Guzel arkadasliklar edindigim icin ..
    Bende yeri ayri olanlardansin kiymetini bil adi guzel Elife ..

    YanıtlaSil
  4. Yeni headerin sana cok yakismis, sana oturmaya gelmisiz gibi hissettim :)
    Daha cok cok guzel paylasimlar gorebilmek dilegiyle ..

    YanıtlaSil


Yorumunuzu yazdıktan sonra YORUMLAMA BİÇİMİ kısmında ANONİM seçeneğini işaretleyip yorumunuzu yayınlayabilirsiniz.

benzer
benzer