5 Ağustos 2015 Çarşamba

Bugün ^^ 57 ^^


İstanbul'a gitmek için geç, bulunduğum yerde gezmek içinse hava yağmurluydu. Kardeşimin de mesaisi bitince gezemedim bari kardeşimle birlikte vakit geçireyim niyetiyle  en yakın avm ye gittik Üç hafta sonra gidecek olduğum için birlikte daha sık vakit geçirebilme adına her fırsatı değerlendiriyoruz.


Yemek yedikten sonra çantadan cüzdanın çıkmaması ne tatlı bir duyguymuş. Ben hızlı o yavaş yediği için yemeğimi bitirdikten sonraki kalan sürede aklıma ne geliyorsa anlattım. O lokmaları çiğnedi ben harfleri, kelimeleri. Avm deki oyun sahasına girince ee hadi deyip biz de gözümüze kestirdik birini. Gülüşlerimizin pasını attık bi de berabere kaldık sonra da  kol kola ayrıldık  :)


İçtim mi ağzım dilim yanacak, öyle severim sıcak içecekleri. O yüzden demleme kahveye pek içim ısınmamış, sıcaklık alamadığım için şans vermemiştim kendisine. Değişik tatlar arayışındayken french press neden olmasın dedim. Sevgili dostum Z.hanımın en sevdiği Kahve Dünyasından filtre kahve setini aldım. Eve gelip ailecek demleyip demleyip içtik. Fincanı ısıtıp deneyeceğim bir daha.. 
Yağmurda ıslanıp avmde kuruyarak keyifli vakit geçirdiğim güzel bir gün oldu.
Sizler neler yapıyorsunuz?

1 yorum:

  1. canımcım..yazdığın her cümleyi sindire sindire okumak ne güzel..sen yaz..hep diyorum ya sadece yaz..ve gelmeni bekliyoruz heyecanla...

    YanıtlaSil


Yorumunuzu yazdıktan sonra YORUMLAMA BİÇİMİ kısmında ANONİM seçeneğini işaretleyip yorumunuzu yayınlayabilirsiniz.

benzer
benzer