3 Haziran 2014 Salı

Tatil hazırlıkları

İki hafta önce alınan

"Eskisi olmayanın yenisi olmaz" dermiş büyükler. Eskiden öyleydi. Kendimden biliyorum. Çocukken ve lise çağlarında eskimeden yeni bir şey alınmazdı. Şimdilerde ne bu sözü bilen var ne de bu söze uygun davranan. Mesela ben... Hiç çantam yokmuş gibi bugün bir çanta daha aldım. Mazeretim de hazır. Yarın tatile gideceğim ya, orada takarım. Çok değil daha iki hafta önce taşlı şık bir çanta almış, hemen her gün takmıştım. Biraz daha dikkatli ve hassas olmak/m lazım. 

Bu da yeni alınan

Lacivert kırmızı renkli buluzu da dizlere kadar uzun olduğu için aldım. Eminim öyledir :) Başka giyecek hiçbir şeyim de yoktur benim :) Neyse aldık bir kere ...


Bu iki tişört de babam için. İki kızından,  mavi tonlarında, aynı marka iki tişört. Ne de yakışır kıymetlime maviler. Valizim odanın ortasında duruyor. Yavaş yavaş eşyaları yerleştireyim. Güzel geçsin geceniz.

7 yorum:

  1. sizinde tatiliniz güzel geçsin ablacım hayırlı yolculuklar şimdiden
    böyle alıştığım dan mıdır nedir bende hiç yeni şeyler almam eskimedikçe çocukluğumdan beridir böyle alıştırdılar şimdi bile devam ediyor bu alışkınlığım hala 3 yıldır aynı çantamı kullanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çalışmaya başlayana kadar eskimeden yeni şeyler almazdım, alamazdım. Şimdiki alış verişler israf boyutunda. Hergün işe ve okula gittiğim için aldıklarımı kullanıyorum. Bu da biraz içimi rahatlatıyor.
      Tatilden döneyim, sana bir sürprizim olacak güzel insan
      Sevgilerimle :)

      Sil
    2. çok teşekkür ederim canım ablam asıl güzel olan sensin

      Sil
  2. Tatil alışverişi :) tatil masrafindan çok hazırlık masrafları tutuyor. Bizde ayın 20- 28'i gidelim dedik ama yer ayarlayamadık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısın.
      Bizim de şansımıza hava yağmurlu
      Umarım gezmemi engelleyecek kadar değildir
      İnşallah sen de gönlüne göre bir yere gidersin

      Sil
  3. Insan tatile çıkarken ben bunu hakettim diye çıkması ne güzel şeydir hem çalışıp hem okumak hem de üçüncü kez mezun olmak bir tatili haketmenin en guzel yolu heralde... iyi tatiller:-)

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan canim benim. Ikinci cantaya bayildim. Tam benim tarzim. Bu arada bu gün beyaz zarf mutlulugu geldi bana en kisa zamanda bende sana gönderecegim bir seyler. Blogumda da sana yer verecegim. www.ahukader.de sevgiler.

    YanıtlaSil


Yorumunuzu yazdıktan sonra YORUMLAMA BİÇİMİ kısmında ANONİM seçeneğini işaretleyip yorumunuzu yayınlayabilirsiniz.

benzer
benzer