25 Ocak 2014 Cumartesi

Düşlerin Rengi


Metrodayım. Kadıköy'e gidiyorum. İnmeme iki durak kalmıştı sanırım. Birden sarı saçlı, renkli gözlü bir kız çocuğu ilişti gözüme. Aklımda blog açma düşüncesi bile yokken takip etmeye başladığım bir bloggerin kızıydı. Kafamı biraz daha çevirince Zeynep Hanım'ı da gördüm. Kocaman bir gülümsemeyle merhaba dedim. Böyle ani tepki vermeme ben de şaşırdım. Nasıl heyecanlandıysam artık. Ne konuşacağımı düşünmeden, söze nasıl başlarım diye hesap etmeden direkt merhaba dedim. Tabi onlar da hiç tanımadıkları birinin kendilerine kırk yıllık dost muamelesi yapmasına şaşırdı. Blogunu takip ettiğimi söyleyince ortam sıcacık oldu. Ne çok isterdim Zeynep Hanım ile kahve içip sohbet etmeyi.


Zeynep Hanım'ın çatı katı atölyesi var. Çekirdek Sanatın Genç Ressamlar bünyesinde fuara katıldığı fotoğrafını paylaşmadan edemedim. Film izlediği, resim yaptığı, soluklandığı çatı katı şimdi benim de hayallerimi süslüyor. Zeynep Hanım'ın blogundaki görsellerle , tatlı anlatımıyla öyle bir ortamda olmayı hayal eder oldum. Kitap, film, sanat, resim, edebiyat, mektuplar... İlgi alanlarımız, beğenilerimiz, zevklerimiz birbirine çok yakın.


Kocaman ışıl ışıl sevgi dolu gözleri, samimi gülümsemesi olan Zeynep Hanım, yerin onlarca metre altında, bir sürü gürültünün içinde sizi görmekten dolayı gerçekten mutluyum.

Blogunu merak edenler TIK TIK

4 yorum:

  1. Nasıl mutlu ettin beni anlatamam. Seni atölyemde misafir etmek isterim. Birlikte oturup sohbet ederiz. Kahve içeriz. Ortak noktamız çok anlaşılan, konuşacak çok şey buluruz. Ben de senden bahsetmek istiyordum ilk yazımda. Samimiyetin ve sıcaklığın bana pozitif enerji verdi.

    YanıtlaSil
  2. Bugün seninle karşılaştığıma ve tanıştığıma çok memnun oldum. Bana merhaba demen ve düşündüklerini samimiyetle söylemen çok değişik şeyler hissettirdi. Beni nasıl mutlu ettin anlatamam. Birbirimize bu kadar yakın oturuyorken, mutlaka atölyemde oturup sohbet edip, kahve içeceğiz. Paylaşacağımız ortak yönümüz çok olduğuna göre güzel vakit geçiririz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Zeynep Hanım, çok zarifsiniz.
      Mavi renge boyadığınız ve üzerine küçük motifler çizdiğiniz çakıl taşlarından kalmıştır umarım :)
      Sevgilerimle

      Sil
  3. var tabii ki. ama ben sana yenisini de yaparım :)

    YanıtlaSil


Yorumunuzu yazdıktan sonra YORUMLAMA BİÇİMİ kısmında ANONİM seçeneğini işaretleyip yorumunuzu yayınlayabilirsiniz.

benzer
benzer